Connect with us

Vijesti

Sudac Kolakušić poslao važnu poruku građanima

Poruka sudca Mislava Kolakušića građanima o važnosti sudjelovanja na predstojećim izborima i o političkoj odgovornosti sudionika izbora

Zagreb, 14. svibnja 2019. – Sudac Mislav Kolakušić danas je poslao važnu poruku građanima o važnosti sudjelovanja na predstojećim izborima i političkoj odgovornosti sudionika samih izbora.

„Ako želimo promjene, jedini je način da do njih dođe da izađemo na izbore i spriječimo da se glasovi 10 % birača pretvore u 50 % mandata. Neizlaskom na izbore dopuštamo da interesna manjina upravlja Hrvatskom i uništava našu sadašnjost i budućnost.

Izbori su najvažniji test na kojima građani pokazuju žele li promjene i tko bi te promjene trebao predvoditi i mišljenje građana shvaćam vrlo ozbiljno.

Oni koji ne dobiju mandat na ovim izborima, moraju otići iz politike zauvijek, ako imaju imalo morala i odgovornosti. Oni koji nemaju povjerenje građana, svojim kandidaturama služe isključivo HDZ-u koji putujući cirkus političkih strančica koristi za ubijanje bilo kakve mogućnosti promjena.

Provedba nužnih promjena u našemu je društvu proces koji zahtijeva sudjelovanje i podršku građana. Bez vas ne možemo promijeniti Hrvatsku.

Ako od građana ne dobijem povjerenje potrebno za provedbu najvažnijih reformi u modernoj Hrvatskoj, neću se kandidirati na druge političke funkcije, jer kakve bih promjene mogao provesti u Hrvatskoj ako ne uživam podršku ni 80 000 građana.

Izbori 26. svibnja su test naše želje za promjenama i referendum na kojemu možemo započeti transformaciju Hrvatske.“

Facebook

Advertisement