Predsjednički izbori

U anketi Večernjeg lista, Mislav Kolakušić s lakoćom porazio Milanovića

Večernji list nastavio je sa serijom predizbornih anketnih sučeljavanja u koje je uvrstio kandidate za koje vjeruje da imaju realne izglede za pobjedu na predstojećim predsjedničkim izborima. Nakon što su građani prošloga tjedna u izravnom sučeljavanju Miroslava Škore i Mislava Kalakušića  svoje povjerenje povjerili Mislavu Kolakušići i to nadmoćnih 62,16%, slično se dogodilo i ovoga tjedna. Ovoga puta, Večernji list je svojim čitateljima ponudio sučeljavanje bivšeg premijera Zorana Milanovića i zastupnika u Europskom parlamentu, Mislava Kolakušića, a građani su ponovo povjerenje dali Mislavu Kolakušiću, ovoga puta sa još drastičnijom razlikom- 72,48% za Kolakušića prema 27,52% za Milanovića.

Takvi rezultati samo potvrđuju ono što većina građana već zna, a to je da su privatna anketna istraživanja koja provode privatne tvrtke zapravo namještene projekcije kreirane sa svrhom izbornog inženjeringa. Pravom razotkrivanju takvih agencija svjedočili smo na prošlim izborima za Europski parlament kad su agencije promašile rezultate za više od 50% čime su same sebe iz sfere promašaja prebacile u sferu namještanja izbornih rezultata.

U seriji anketnih predizbornih sučeljavanja sada je preostalo samo ono između aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i Mislava Kolakušića, kako bi građani dobili puno realniji uvid u istinske izglede kandidata u borbi za preuzimanje dužnosti poglavara Republike Hrvatske.

 

Fotografija: Anketa Večernjeg lista

Facebook

Advertisement